Welke laserpen is aan te bevelen?

Ik zou niet willen deze laserpen uit Nederland om contact met mijn oog, zelfs niet voor een moment. Het lijkt de lithium-ion cr123 batterij die geleverd wordt met dit is niet een kwaliteitsproduct. Dus vervang ik de batterij in de laser werkt geweldig het houden van nul goed en heeft een aanpassing van de X en Y- & met knoppen op de voorkant. Ik heb dit item met een korting ontvangen in ruil voor mijn altijd eerlijk onpartijdige recensies dank u voor lezing. Ik kreeg dit product tegen een verlaagd tarief in ruil voor een eerlijke evaluatie. De bundel is super helder. Ik aanvankelijk dacht dat het misschien wel krachtig genoeg is om iets in brand gestoken, voor zover ik kan vertellen dat het is niet zo krachtig. De groene laserpen is verrassend krachtig was ik aangenaam verrast toen ik het op (zelfs met het licht op).

De set is tevens voorzien van een trigger/afstandsbediening-knop om te schakelen het licht aan/uit. Het rubber op de knop mouw voelt een beetje dun, maar het was perfect functionele. Ik koos niet te gebruiken van de trigger knop na het uit te proberen. De productbeschrijving vermeldde dat hierin de juiste hexadecimale sleutel voor installatie, maar mij ontbrak – maar het is een standaard hex formaat (ik gebruikte de ene toen ik mijn bereik installeerde). Ik bestelde deze groene laser te monteren aan mijn airsoft geweer. Het kwam in een kartonnen doos met een schuim invoegen die had een jachtgeweer vat montage Picatinny rail mount een Allen moersleutel mannelijke en vrouwelijke Velcro en een gekrulde kabel met een drukschakelaar.

laserpen groen

Ik dit gezicht. Helaas heb ik geen kans te schieten en te zien als het gaat om maximaal tot zware terugslag gehad. Het heeft een switch is aangesloten met een pet als u wilt dat de optie van het hebben van een pers voor de verlichting schakelen. Ook, als je had een goede groene laserpen, dit ding blaast de heck van een goedkope laserpen en kosten ongeveer hetzelfde, dus het heeft meerdere doeleinden. Als je het leuk spelen met lasers, check it out! *Disclaimer* ontving ik dit product tegen een korting of in sommige gevallen kostenloos voor mijn evaluatie, gebruiken en vervolgens mijn eerlijke en UNBIASED bekijken.

De aanpassing knoppen voelen de ongelooflijke-ze klikken met elke beurt die een gevoel vergelijkbaar met mijn laserpen heeft en zorgt voor eenvoudige en nauwkeurige aanpassingen. Het kwam met de Picatinny rail mount, een standaard vat mount en de drukschakelaar. Ik hou van dat drukschakelaar vooral! Ik deze laser gemonteerd op mijn luchtbuks, op een 1" diameter scope. De laserpen is voorzien van twee beugels, die beide rail gemonteerd worden kunnen, daarvan ruimte-gemonteerd men kan. De laser zicht en mounts zijn gefreesd aluminium – ze voelen solide ik gebruikte de tweedelige toepassingsgebied mount, en was blij te zien dat het werd gebouwd voor twee hexes op elk aanscherping punt.

Ik moet zeggen voor de verschillende laserpennen die ik heb gekregen dat dit is veruit mijn favoriet. Ik hou echt van het feit dat er een vervangbare einde waarmee het beide altijd op of af of door de invoering het einde van de kabel op, geeft je de macht om te bepalen als het licht is in- of uitschakelen. Het is een goed ontwerp, stevig gebouwd, en het is gemakkelijk om de uitlijning aanpassen. Ook was de batterijen die zij net slagroom op de taart. Je kan niet fout gaan met dit. Plus als je katten het is nog beter. IT ‘S AWESOME! Veruit de beste 500mW laserpen ik ooit heb gezien. Ik beveel dit aan iedereen en zou ook weer kopen als hoeft te worden. Ik ontvangen dit product tegen een korting in ruil voor mijn eerlijke en onbevooroordeelde mening over het product. Het is goed gemaakt en eenvoudig toe te voegen aan het bestaande kader.

Heb je een sterke laserpen hier nodig? Ik plaats de batterij met de pluspool achterste woord naar u gericht wanneer u schieten laser weg. Ik hebben geen problemen mee en dit zou aanraden aan iedereen. Disclaimer-ik heb dit object voor een korting ontvangen in ruil ik mijn 100% eerlijk advies geven. Afwerking is zeer professioneel. Alle bijlagen zijn goed geschikt. Meegeleverde batterij na het aanzetten van eenheden van deksel laser helder alleen voor een fractie van de tweede, vervolgens dim. Weet niet wat het probleem zou kunnen zijn. Gekocht voor een kortingsprijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.