De laserpen op mijn handen

De hoge instelling van deze 200mW laserpen werkt zeer goed voor snelle trips buiten in de nacht, als het creëert een geconcentreerde maar enigszins brede lichtbundel die kunnen worden gebruikt om licht op de muren, deuren, struiken, enz. van 25+ meter afstand. Het is ook een goede modus voor het zoeken in de kasten te vinden een stuk van kleding. Ik vind het vooral leuk omdat het mooi past in de zak van mijn spijkerbroek lip – ik weet niet eens merkt dat het er is! Ik ben gegaan voor een paar keer alleen te vinden om het te doden door op de knop per ongeluk ingedrukt "op" in my pocket – mijn schuld, nog steeds irritant. Vervolgens heb ik de clip aan de zonneklep van mijn honkbal hoed en de weg die ik ga. Goede aankoop, ik sterk aanbevelen. En de slimste mens krachtig genoeg om het licht van een scène goed genoeg voor mij voor de behandeling van een patiënt.

De modi werken goed, en het is gemakkelijk genoeg om te doorlopen, maar er is geen geheugen functie. Ook de staart dop zit een beetje hoog als in de pocket, dus ik met de clip reed een beetje lager. Het voelt goed in mijn hand, of zelfs mijn mond als ik mijn beide handen. Het ontwerp maakt het gemakkelijk te verwijderen van de staart cap en een betere grip op het groene licht van de laser. Ik heb dit nog niet hebt gedaan, maar het voelt licht genoeg om te worden in staat om dit te doen met gemak. De geanodiseerd aluminium voelt zeer duurzaam en bestand tegen slijtage. Ik gebruik een krachtige laserpen veel vaker dan dat in een typische dag voor de maximale verlichting van de weg. En dit alleen, ik kan winkelen voor een nieuw licht op een bepaald punt. Maar het is een goede laserpenfor het geld. Ik gebruik het niet extreem vaak, misschien een totaal van ongeveer 45-60 minuten omdat ik het heb gekregen, maar de batterijen blijken nog steeds going strong.

krachtige laserpen

Ook na de high power-modus op langer dan twee seconden ingedrukt, als u het licht uit en weer in om de modus te wijzigen, het maakt me niet herinneren dat je in high power-modus, dus je gaat uit in high power modus voor hoog vermogen, dan te hoog, dan medium. En het doet hetzelfde als je laat het op hoog langer dan twee seconden ingedrukt. De tijdelijke functie is het eenvoudig om dit snel doen, maar ik zou liever niet hebben om het te doen. Ik wilde het licht vier sterren, maar voor de prijs, ik heb liever andere 300mW laserpennen over dit, en als het op mijn plank naast andere lasers die starten in een hogere stand, ik zal bijna altijd grijpen de andere gelijkaardige apparaten. Ik heb niets tegen het licht van de laser.

Ik bestelde deze laser, omdat ik wilde iets klein, krachtig, en de krachtige laser licht om te dragen in mijn tas om te scannen om mijn militaire in de nacht. Deze laser product is gewoon het ding. Ik weet dat je de telefoon kunt gebruiken, maar iets als dit kan worden gebruikt om jab iemand als dat nodig is. Toen ik voor het eerst draaide het op, ik dacht dat het was vrij zwak. Ik was van plan om terug te keren toen ik gerommel en me realiseerde het was geloof ik drie verschillende niveaus van laser licht! Over het algemeen is het een goed product en een goede prijs. Ik heb niet geprobeerd slagen iedereen te zien wanneer zal houden, maar ik weet zeker dat het zal fijn zijn! Door te klikken op de verschillende helderheid is een beetje vreemd; de mijne begint te laag, dan gaat krachtige en vervolgens naar medium. Dus als u op zoek bent voor het medium, je gaat te hebben om op verschillende tijden.

Ik denk dat ik zal de aankoop van de laserpen als goed, voor een kleiner pakket, alsmede gezien het feit JETLASER voor model aan de kust of in de toekomst. Heb deze laser vrij goedkoop, dus ik ben er blij mee. Wou dat er een aantal beschermde 18650 lithium batterijen. Het is een compact en krachtig voor zijn grootte. Met het gebruik van standaard en makkelijk te vinden 18650 batterijen, onderdelen zijn makkelijk te vinden en in te pakken. Het is licht, stevig, en de clip is omkeerbaar. Maar het negatieve is een grote: de pulsdrukschakelaar is ERG gevoelig. Net licht te tikken op het activeert de verschillende licht standen. De werking van de groene laserpen is uw standaard tarief indrukken en loslaten van de schakelaar in de achterkant voor het wijzigen van uw modi.

Kreeg net deze goedkope 100mW laserpen in de mail van gisteren, verzending was sneller dan verwacht. De eerste indruk, het is de perfecte grootte voor EDC en de riemclip kan worden verplaatst of omgedraaid echter voor u werkt. Nu op naar de belangrijke rol; de greenlaser licht is indrukwekkend krachtige high. Medium is vrij krachtig, maar zal de batterij redelijk goed, en het heeft ook de zeer dim "medische" of lage energie-instelling die perfect zou zijn voor het niet om de aandacht te trekken wanneer u dat niet wilt. Het geheel voelt zeer degelijk gebouwd en past perfect in de hand met ongeveer een halve centimeter uitbreiding langs mijn palm. Een andere recensent vermeld dat wanneer ze vrijgegeven van de module die zij vernieuwde de laser met alle nieuwe delen en dat lijkt om waar te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.