Het koelsysteem van de laserpen

Ik kreeg deze laserpen blauw gratis in ruil voor een eerlijke en objectieve review. Ik hou dat ik je nooit meer batterijen te kopen voor het gebruik van een laser weer. Er zijn een paar stukken die kunnen worden gerangschikt maar u de voorkeur geeft. Indien de focus ik zie het terug in mijn bos! Dit ding is geweldig! Ik kreeg dit product gratis in ruil voor een eerlijke en objectieve review. U kunt ook de breedte van de laserpen om een meer gerichte lichtbundel. Dus je nodig hebt om de dop op de laser om de oplaadbare batterij op zijn plaats. Ik kreeg dit product op een korting in ruil voor mijn onbevooroordeelde en eerlijke review. Het is een goede laser, gemakkelijk op te laden, de kleine rubberen dop voor de lader komt uit een heleboel, maar het is bevestigd, zodat deze niet kwijt kan raken.

Ik ben zo onder de indruk van de krachtige blauwe laserpen. Ik heb een aantal zelfverdediging items in het verleden, maar deze is de enige die het weet ik wil er voor dat noodsituatie. Ten eerste, de laser is ongelooflijk krachtig. Het heeft ook een zoom licht functie voor en drie modi kan werken. Het snoer is wat aan de korte kant en ik zou graag zien dat een langer snoer gemaakt. Het is zeer snel op te laden. Op het einde van de blauwe laser is een hamer moet je ooit nodig hebt om te breken het venster in uw auto bent u bereid. Ik geloof al is het een aluminium behuizing. Het enige wat ik niet graag over het feit dat het een Self Defense tool is dat je om te draaien .. draaien en keren terug in het lichaam. Een beter plan op deze zou het een goede review. De buitenkant van dit onderdeel is waterdicht en zorgt voor een meer grote selling point. Ik ontving geen andere vergoeding. Ik ben op geen enkele manier verbonden met dit bedrijf.

Deze sterkste 10000mW laserpen is geweldig! Het is zeer krachtig en reikt ver afstand. Het is zeer stevig. Het deksel van de behuizing deel schroeven op, zodat het niet vallen. De koeling unit is zeer scherp. Ik kocht dit item tegen een gereduceerd tarief in ruil voor mijn eerlijke review. Ten eerste, ik kreeg niet werkt, contact op met de verkoper ze waren erg behulpzaam en vervangen van het product. Ik heb het uit de doos om te zien hoe het werkt. U kunt de laser door het verdraaien van de groene ring om te schitteren, dat verre of een brede lichtbundel. Het is een geweldige laserpen. Jammer dat er niet een kleine laserpen op de koelunit. Ik kreeg dit op een korting voor mijn eerlijke mening. Ik kreeg dit item gratis is voor het testen en het leveren van mijn onbevooroordeelde mening, die ik heb gegeven aan het ondersteunen van andere kopers bij het maken van geïnformeerde aankoopbeslissingen.

De laser is krachtig, maar het is niet zo krachtig, omdat het laat zien in de foto ‘ s. Ik heb geen gebruik gemaakt van de koelunit genoeg nog om te weten of het wel of niet stompt gemakkelijk. Ten eerste, ik kon niet de laser om te werken vanwege de plastic bescherming in de batterij behuizing om te voorkomen dat de batterij uit het aftappen tijdens de verzending. Zodra ik werkte dat uit, ontdekte ik dat het een zeer krachtige laser. Het is oplaadbaar met de bijgeleverde lader. Het snoer van de oplader is vrij kort. De laser heeft twee opties voor powerfulness of een knipperende modus. Het einde van de laser is ook een aanval hamer of een te breken glas als dat nodig is. Ik kreeg dit product worden geen kosten in mij, in ruil voor mijn eerlijke, objectieve review. Ik ben in geen manier verbonden met de verkoper, noch het product zelf. Alle bovenstaande meningen zijn uitsluitend de mijne en waar.

De laser is zeer nuttig voor elk probleem dat je kunt zien niets in de omgeving ‘ s nachts. De koelunit is voor zelfverdediging of omhult je nodig hebt om te knippen iets. Dus deze post is multifunctioneel voor overleving, zelfverdediging, of outdoor activiteiten. U kunt gebruik het alleen als een laser, een koelaggregaat alleen, of beide. Ik kreeg dit item in ruil voor mijn eerlijke mening. Op basis van zijn ontwerp, functionaliteit en prijs, zou ik adviseren dit als een nieuw item met een aantal mogelijkheden in de juiste omstandigheden.

laserpen groen 2000mW

Deze laser is een 3-in-1 manier om uzelf te beschermen! De laserpen groen 2000mW wordt geleverd met meerdere instellingen, zoals een stroboscoop en een SOS-signaal dat kan worden gebruikt om de aandacht te trekken moet je het nodig hebt. Verder is het oplaadbare, wat betekent dat je nooit ave zorgen te maken over batterijen! Naast een laser, ontvangt u ook een koelsysteem bijlage en hamer (groen hamer voor het breken van windows, vooral de auto van windows). Het koelaggregaat komt scherp uit de verpakking. De hamer punt voelt als het gemakkelijk kan breken een venster als het nodig is. Algehele, of je nu een wandelaar, backpacker, of gewoon graag een veelzijdige tool te houden in uw auto, ik zou het aanraden op zoek dan niet verder dan deze laser door JETLASER!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.